05 ianuarie, 2010

Gata cu politica...

Au cam trecut sărbătorile de iarnă,sa-u cam terminat şi banii ,deci gata cu politica trebuie să ne revedem atitudinea şi...la muncă.
Suntem de fapt nişte roboţi ai societăţii indiferent de ce vârstă avem,dacă nu ne încadrăm în cerinţe putem fi deconectaţi.
Încep să cred mai mult că soarta noastră este dirijată,hotărâtă şi manageriată de alte forţe pe care nu le putem controla noi înşine.
Unii spun că aceasta este puterea divină,dar după toate întâmplările trăite de fiecare,înclin să cred că tot oamenii sunt de vină.
Să facem astfel încât să trezim forţele nefolosite din noi şi să acţionăm fiecare pentru binele colectiv,acesta având consecinţe directe asupra binelui individual.
Poate or gândi şi alţii aşa şi să ieşim din starea de români la care se întâmplă toate relele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

E greu sa - i scoti pe romami din starea lor pt ca nu vor sa iasa. Ii deranjeaza gunoaiele dar arunca mizeriile oriunde, detesta politica dar sunt niste patimasi in politica si voteaza cu orice numai cu mintea nu, nu le place ca sunt saraci dar fug de munca, au numai pretentii si nici o obligatie. Numai societatea le e datoare , ei au numai drepturi.
Prin 1983 cand imi erati sef ati desenat o caricatura : ce viseaza fetele din Centrul de Cercetari, ele acasa si la usa postasul le aduce salariul. Asta doresc toti romanii sa nu faca nimic si sa primeasca totul pe tava.Va doresc un an bun, cu sanatate si impliniri.

Ceva despre ȘOȘO

  Gânduri scurte 166   Vrei nu vrei, dacă ai timp la dispoziție deschizi Facebook-ul și ai surpriza să fi bombardat cu imagini, știri sa...