09 februarie, 2008

ma gandesc in noul an ce vom face?

2008 o sa fie un an greu pentru cei ce vor lupta cu concurenta,pentru ca tot mai multi au deschis ochii,se cred capabili si vor sa castige.
In domeniul in care am preocupari "sanatate si securitate in munca SSM sau OH&S" in decurs de un an au aparut foarte multi priceputi,legislatia le permite sa intre pe piata cu niste cursuri de asa zisa perfectionare de 40-80 ore finalizate cu niste diplome luate contra cost.
Din pacate calitatea prestatiilor este scazuta si lipsa de profesionalism a dus la scaderea increderii clientilor.
A vinde hartii sub forma de instructiuni sau evaluari de risc,facute din birou si fara legatura cu realitatea locurilor unde ar trebui aplicate, este o practica banoasa ,actuale ,dar foarte nociva.
Se pare ca trebuie mult timp sa devenim europeni in gandire si abordare a subiectelor care-i privesc si pe semenii nostrii,din pacate cei care trebuie sa supravegheze aplicarea legislatiei europene in domeniul SSM din partea statului au lacune in cunostere si mod de interpretare diferit si personal pentru actele normative........
Toti sunt destepti,cunosc totul si nimic concret,au insa avantajul ca sunt cei care "scriu procesul verbal" si pot produce mai multa deruta decat ajutor pentru cetatenii pe care-i deservesc,asa cu o cere spiritul legislatiei europene.

Niciun comentariu:

Ceva despre ȘOȘO

  Gânduri scurte 166   Vrei nu vrei, dacă ai timp la dispoziție deschizi Facebook-ul și ai surpriza să fi bombardat cu imagini, știri sa...